Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης αρχίζει σήμερα στο ξενοδοχείο ASTORIA (Ηράκλειο) το «4ο Σκακιστικό Τουρνουά Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου» που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Σε συνέντευξη τύπου σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και τα μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν στην σημαντική αυτή διοργάνωση.

«Στηρίζουμε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του σκακιστικού ομίλου Ηρακλείου τον οποίο και συγχαίρουμε γιατί κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός».

Με σύνθημα «κάθε ημέρα καλύτεροι» ο πρόεδρος του σκακιστικού ομίλου Ηρακλείου Νίκος Παπανδρέου ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης για την βοήθεια που προσφέρει για την διοργάνωση του τουρνουά, και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σε αυτό.

Ο υπεύθυνος διοργανώσεων του ομίλου Κώστας Κλώκας επεσήμανε ότι δίνεται η ευκαιρία σε όλους να συναγωνιστούν και να παίξουν ένα κορυφαίο πνευματικό άθλημα, ενώ η γραμματέας του ομίλου Μαίρη Βασιλακάκη είπε ότι το σκάκι δεν έχει ηλικία και πρόκειται για ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό άθλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook