Η GM δημιούργησε, πρόσφατα, μία εξωφρενική καμπάνια προώθησης για το Chevy Sonic στο διάσημο ξενοδοχείο Roosevelt στο Λος Άντζελες. Αν αναρωτιέστε γιατί εξωφρενική, θα καταλάβετε μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο όπως θα διαπιστώστε η καμπάνια περιλαμβάνει την μεγαλύτερη 3D προβολή στον κόσμο και το μεγαλύτερο παιχνίδι «δαγκάνας».

Η «δαγκάνα» ή αλλιώς τα γνωστά «κουκλάκια», τα ηλεκτρονικά παιχνίδαι τα οποία για να κερδίσεις ένα κουκλάκι, έπρεπε να καθοδηγήσεις μία δαγκάνα από ένα μοχλό και να καταφέρεις να το αρπάξεις.  Η διαφημιστική Gooby Silverstein & Partners δημιούργησαν την φανταστική τρισδιάστατη προβολή με έναν υπερμεγέθη μοχλό για joystick, ενώ οι παίκτες κέρδιζαν δώρα όπως snowboards, ηλεκτρονικά και φυσικά και το Chevy Sonic 2012.

Αυτό που πραγματικά κάνει αυτή τη καμπάνια τόσο πρωτότυπη είναι ότι η δαγκάνα πιάνει μία τρισδιάστατη έκδοση του αυτοκινήτου, για τον παίκτη εκείνο που ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, η οποία μετατρέπεται σε μια πραγματική έκδοση του αυτοκινήτου μετά το τέλος της προβολής, κάτι που πρέπει να δείτε για να το πιστέψετε.


(proho)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook