Η σύλληψη ενός Αλβανού για σεξουαλική επίθεση στο Παρίσι, οδήγησε στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας που είχε γίνει πριν από ενάμισι χρόνο μέσα στο σπίτι της στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς! Ο 24χρονος αλλοδαπός ήταν ένας από τους δυο δράστες του εγκλήματος που είχε κίνητρο την ληστεία.

Η ταυτότητα του νεαρού Αλβανού είχε εξακριβωθεί από τα αποτυπώματα που άφησε την Πρωτομαγιά του 2010 στο σπίτι της άτυχης 82χρονης, όπου είχε εισβάλλει μαζί με έναν συνομήλικο συμπατριώτη του παραβιάζοντας την πίσω πόρτα.

Οι δυο κακοποιοί είχαν δέσει με αυτοκόλλητη ταινία την ανυπεράσπιστη γριούλα και τη φίμωσαν με μια μάλλινη ζακέτα, δένοντας ταυτόχρονα στο κεφάλι της μια νάιλον σακούλα με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν ασφυξία! Άρπαξαν όσα χρήματα και τιμαλφή βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Παρά τις έρευνες, τα ίχνη τους δεν εντοπίστηκαν τότε και όλα έδειχναν ότι είχαν καταφέρει να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Γι’ αυτό εκδόθηκε σε βάρος τους διεθνές ένταλμα από τις ελληνικές αρχές, βάσει του οποίου η γαλλική Αστυνομία ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές για την σύλληψη του 24χρονου που συνελήφθη στις 27 Δεκεμβρίου και κατηγορείται για διακεκριμένη σεξουαλική επίθεση.


protothema.gr