Πιο λειτουργικά θα είναι πλέον τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕλ στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου.

Σε συνάντηση του δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Κ. Μαμουλάκη με τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου κ. Κ. Βουλγαράκη, παρόντος και του αντιδημάρχου κ. Χ. Κουτσογιάννη, συζητήθηκαν αρκετά θέματα βελτίωσης των αστικών συγκοινωνιών της περιοχής και ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ δεσμεύτηκε για μια σειρά αλλαγών, που θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες των κατοίκων.

Αναλυτικά:

Από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Μαρτίου, τα δρομολόγια προς Γάζι που έχουν αφετηρία το αεροδρόμιο, θα περνάνε και από την Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (και όχι μόνο από το Τσαλικάκι όπως ίσχυε μέχρι σήμερα), στις ώρες 8:10, 10:00, 14:40 και 17:00.

Θα υπάρξει νέα γραμμή συγκοινωνίας, που θα «συνδέει» το Γάζι με το ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο, καθημερινά στις ώρες 9:00 και 14:00.

Οι σχολικοί τροχονόμοι θα μεταφέρονται δωρεάν με τα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ από το Τσαλικάκι στο Γάζι και αντίστροφα, για την εκτέλεση των υπηρεσιών τους (πριν πληρώνανε εισιτήριο).

Στα δρομολόγια των 6:55, 10:00, 15:00 και 18:00 το τέρμα δεν θα είναι η πόλη του Γαζίου, αλλά τα Λινοπεράμματα (κέντρο Olympia Palace).

Τροποποιούνται 2 δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ, έτσι ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των εργαζομένων της περιοχής της Αμμουδάρας και έτσι θα υπάρχει σύνδεση από Γάζι προς Λινοπεράματα και Ξηροπόταμο, καθημερινά στις 7:30 και στις 15:30

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook