Τις προηγούμενες ημέρες η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε καταθέσει ένα σεβαστό ποσό στην προσπάθεια ενίσχυσης του μικρού Πέτρου Αντωνόπουλου.

Η χανιώτικη ομάδα δεν αρκέστηκε σε αυτό, αφού αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για τον γιο του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, Γιώργου Αντωνόπουλου, στο παιχνίδι της ομάδας Νέων με τον Εθνικό Αστέρα, για το πρωτάθλημα της Football League Νέων, που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Μπορεί να είναι ελεύθερη η είσοδος, αλλά όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, θα υπάρξουν άνθρωποί της που θα βρεθούν στην κερκίδα για να ζητήσουν την οικονομική συνδρομή των φιλάθλων στην προσπάθεια αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ενημερώνει ότι η είσοδος για τον αγώνα του πρωταθλήματος Football League Νέων ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα (15.00) στο Εθνικό στάδιο Χανίων θα είναι ελεύθερη.

Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αντωνόπουλου όμως, άνθρωποι της ομάδας μας θα ζητήσουν από τον φίλαθλο κόσμο την οικονομική του συνδρομή, με τα όποια έσοδα προκύψουν, να δοθούν στον μικρό Πέτρο. 

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του υιού του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, ταράχθηκε στο άκουσμα της άσχημης είδησης και θεώρησε ως υποχρέωσή της να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ευχόμαστε από καρδιάς, ο μικρός Πέτρος να βγει νικητής σε αυτή την άνιση μάχη που προέκυψε να δώσει στον ενάμιση μόλις χρόνο ζωής από την ημέρα που γεννήθηκε και ευχόμαστε ολόψυχα καλό κουράγιο στην οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook