Στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο ΟΦΗ στο πρώτο του ματς για το 2012 καθώς κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμη ισοπαλία (0-0) την Τρίτη το απόγευμα στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.

To συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου με αυτό τον βαθμό που απέσπασε έφτασε τους 20 πόντους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος καθ όλη την διάρκεια του ματς από τον μέτριο ΠΑΣ Γιάννινα που απείλησε ελάχιστα την κρητική ομάδα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 17΄ όταν ο Μπούρμπος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του ΠΑΣ αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε εύκολα ο Φεγκρούς. Ο ΟΦΗ απείλησε και πάλι την εστία του ΠΑΣ στο 20΄ σε σουτ του Μάντζιου με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 36΄ όταν μετά από κόρνερ του Σκούφαλη ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά ο Βερόν έδιωξε πάνω στη γραμμή και ο Κάρολ έδιωξε με αυτοθυσία την μπάλα σε κόρνερ.

Η τελευταία φάση για το πρώτο μέρος ανήκε στον ΟΦΗ με το φάουλ του Σίσιτς να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς,

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 47΄ με τον Ζόρντι Λόπεθ και στο 48΄ σε σουτ του Κάλαϊτζιτς.

Στο 58΄ ο ΟΦΗ απείλησε και πάλι με σουτ του Μάντζιου που μπλόκαρε ο Φεγκρούς, ενώ στο 61΄χάθηκε ακόμη μια καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Σίσιτς.

Και αφού ο ΟΦΗ δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος παραλίγο να πληρώσει τον νόμο του ποδοσφαίρου που λέει ότι όποιος χάνει πολλές ευκαιρίες στο τέλος δέχεται γκολ.

Μετά από γύρισμα του Γεωργίου από τα αριστερά ο Τζάνης μόνος του από το ύψος του πέναλτι σούταρε σε κενή εστία με την μπάλα όμως να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Αναστασιάδης): Φέγκρους, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Βίλα, Μπεσέρα (81\’ Μιχαήλ), Σκούφαλης (65\’ Τζάνης), Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (76\’ Ζαϊρί)

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς (87\’ Μποντόρ), Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς, Ζορντί Λόπεθ (65\’ Παπουλής)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook