Η επιστροφή του ΟΦΗ στις καλές εμφανίσεις ικανοποίησε τον Νίκο Αναστόπουλο αλλά όχι όμως και το τελικό αποτέλεσμα καθώς όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει το ματς.

Στη σύντομη τοποθέτηση του ο τεχνικός της κρητικής ομάδας επισήμανε :

«Μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα κι αυτή ήταν ο ΟΦΗ. Δικαιούμασταν τουλάχιστον 2 γκολ έτσι όπως παίξαμε. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς στον ΟΦΗ είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε και σήμερα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Η μόνη φάση που μας έκανε ο αντίπαλος ήταν δοκάρι που είχε στο τέλος του παιχνιδιού.
Βγάλαμε ένα δύσκολο πρώτο γύρο, έχοντας 20 βαθμούς, οι οποίοι μας βοηθάνε τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά, σίγουρα όμως θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε και είναι και αυτό ένα ακόμα δύσκολο ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Θέλω επίσης να πω ότι το ποδόσφαιρο είναι χαρά και όχι πόλεμος».

«Θα μπορούσαμε να χάσουμε η να κλέψουμε τη νίκη»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Άγγελος Αναστασιάδης από την πλευρά του υπογράμμισε ότι η ομάδα του βάση της απόδοσης του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος μπορούσε να είχε χάσει το ματς αλλά και θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στη φάση του δοκαριού του Τζάνη στο 90΄.

«Έγινε ένα παιχνίδι σε άσχημο τερέν και για τους 22 παίκτες, οι οποίοι πρωτίστως προσπαθούσαν να σταθεροποιηθούν κι αυτό μας δυσκόλευε να φτιάξουμε παιχνίδι. Εμείς είχαμε ανάγκη τους βαθμούς και η δυσκολία ήταν για μας. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους. Παρά τα προβλήματα που είχαμε, μόνο θετικά μου αφήνει η εμφάνιση. Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο, αλλά αν λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα σε κάποια πράγματα, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε, αλλά στο τέλος θα το καταφέρουμε.
Θα μπορούσαμε και να χάσουμε σήμερα. Στο β\’ ημίχρονο ο ΟΦΗ μπορούσε να πετύχει γκολ, όπως κι εμείς μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη στο 90ο λεπτό στην πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα με το δοκάρι. Δεν πτοούμαι, δεν στενοχωριέμαι από το αποτέλεσμα, είδα τα παιδιά να εκτελούν ορισμένα απ\’ αυτά που θέλω στο παιχνίδια μας, κάποια άλλα θα τα φτιάξουμε στο δρόμο. Είμαι ικανοποιημένος από τα περισσότερα παιδιά»,
τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook