Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 5 Μποφόρ ενώ παγετός θα εκδηλωθεί τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη. Κυρίως τις πρωινές ώρες τοπικά θα σημειωθεί παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook