Στιγμές τρόμου έζησαν τρία ανήλικα αγοράκια ηλικίας από 10 έως 12 χρόνων που δέχθηκαν ληστρική επίθεση, καθώς επέστρεφαν από τα κάλαντα το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου! Το περίεργο είναι ότι το κέρδη τους είχε βάλει στο μάτι μια… γυναίκα!

Η «δράστιδα» φαίνεται πως παρακολουθούσε τα παιδάκια από ώρα, περιμένοντας να σουρουπώσει για να δράσει. Ξαφνικά, όρμησε κατά πάνω τους και πήγε να τους αρπάξει το τσαντάκι με τα χρήματα! Τα δυο μεγαλύτερα παιδιά το έβαλαν στα πόδια φοβισμένα, αλλά το 10χρονο έπεσε στο έδαφος με το τσαντάκι στα χέρια.

Η γυναίκα, που μάλλον ήταν τσιγγάνα, πήγε να το αρπάξει αλλά εκείνο άνοιξε και έπεσαν μερικά ψιλά, τα οποία μάζεψε από το έδαφος και τράπηκε σε φυγή! Τουλάχιστον, τα παιδιά γλίτωσαν τον υπόλοιπο μποναμά τους, αλλά η λαχτάρα που πήραν από την απρόσμενη επίθεση θα τους μείνει αξέχαστη!

Ένας 43χρονος υπάλληλος του δήμου Ηγουμενίτσας δέχθηκε επίθεση από δυο άγνωστους κακοποιούς μόλις βγήκε από το σπίτι του δίπλα στην παιδική χαρά της πόλης. Οι δράστες τον τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στο αριστερό χέρι, άρπαξαν 560 ευρώ που είχε πάνω του και τράπηκαν σε φυγή.