Εκδήλωση Βράβευσης των Αριστούχων Αποφοίτων Μαθητών Λυκείου Δήμου Φαιστού, καθώς και των μαθητών του Αθλητικού Σχολείου Πόμπιας που διακρίθηκαν για τις αθλητικές επιδόσεις τους, πραγματοποιεί ο Δήμος Φαιστού σήμερα το απόγευμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, ενώ θα γίνει στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Περισσότεροι από 200 μαθητές πρόκειται να τιμηθούν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Φαιστού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης για την προαγωγή της Παιδείας, αλλά και την υποστήριξη της ενεργού δράσης από τη Νέα Γενιά.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης πρόκειται να απονεμηθούν στους απόφοιτους μαθητές και μαθήτριες τιμητικά διπλώματα, καθώς και συμβολικά δώρα για τις διακρίσεις τους.

Η εκδήλωση της Τετάρτης είναι η πρώτη επίσημη που πραγματοποιείται από το Δήμο Φαιστού για το 2012, μετά την τελετή κοπής της πίτας του νέου έτους, σε μια συμβολική ένδειξη στήριξης των νέων, αλλά και ανάγκης για υποστήριξη της Παιδείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook