Με βαριές εκφράσεις αναφέρθηκε κατά του Νίκου Αναστόπουλου ο Μπόλζινταρ Μποντόρ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Ο Ούγγρος μέσος του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα «nezmeti» και χαρακτήρισε τον Αναστόπουλο ακατάλληλο προπονητή για μια ομάδα με την δυναμική του ΟΦΗ αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο προπονήσεων , ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι ίσως ο Αναστόπουλος αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

«Αισθάνομαι ότι ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον ΟΦΗ, που είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Αυτό δεν είναι παράπονο, είναι η πραγματικότητα.
Δεν είμαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν γνωρίζει πότε παίζει. Είναι καλύτερο να μην μιλήσω για τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι μπορώ να παίζω περισσότερο, αλλά ο προπονητής μας νομίζει ότι βρίσκεται στην Αγγλία.
Έχουμε πολλούς μέσους και διαρκώς μας αλλάζει, σαν να έχουμε τόσα ματς όσα έχει το αγγλικό πρωτάθλημα. Και το τεχνικό μας επιτελείο μερικές φορές δεν γνωρίζει πότε θα έχουμε παιχνίδια.
Ελπίζω να μην αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις. Ίσως να φύγει από την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Μπόντορ.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της διοίκησης του ΟΦΗ και το αν κληθεί σε απολογία ο Ούγγρος μέσος για τις δηλώσεις του η επισημάνει ότι οι τοποθετήσεις του παρερμηνεύτηκαν από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook