Οι δύο σκοτεινές μορφές που κινούνταν ύποπτα προς την περιοχή Κομνηνάδες της Καστοριάς από την πλευρά των ελληνοαλβανικών συνόρων, κίνησαν το ενδιαφέρον μιας περιπολίας ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος. Γρήγορα διαπίστωσαν ότι οι ύποπτοι ήταν έμποροι ναρκωτικών.

Οι δύο Έλληνες, ηλικίας 42 και 47 χρόνων, ακινητοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα, που αποκάλυψε ότι ο 42χρονος είχε κρυμμένη στο σώμα του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 29,5 γραμμαρίων. Όπως ομολόγησε, την είχε προμηθευτεί μαζί με τον συνεργό του από την Αλβανία με σκοπό να την πουλήσουν σε Έλληνες τοξικομανείς.

Στο σπίτι του, ο 42χρονος είχε και άλλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα άλλα 21,3 γραμμάρια ηρωίνης, 52 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 430 σπόρους κάνναβης, τρία ναρκωτικά χάπια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη 440 ευρώ, δύο κινητά και ένα αυτοκίνητο και θα οδηγηθεί μαζί με τον 47χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook