Μια κλειστή και σκοτεινή αίθουσα διδασκαλίας δεν είναι το ιδανικό περιβάλλον για έξυπνους και δημιουργικούς μαθητές. Αυτό φαίνεται ότι είχε στο μυαλό της η ομάδα σχεδιαστών Trilogy Architecture όταν αποφάσισε να δώσει άλλη πνοή στην εκπαίδευση με ένα τολμηρό και εντυπωσιακό νέο κτίριο.

\"perierga.gr

Το Δημοτικό Σχολείο Redding School of Arts στην Καλιφόρνια έχει μια διαφορετική προσέγγιση στη μάθηση, επιμένοντας σε πολύχρωμους χώρους και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εξωτερική μάθηση. Οι τάξεις δεν έχουν τοίχους, αλλά μεγάλα παράθυρα, έτσι ώστε ο εξωτερικός χώρος να συνδέεται άμεσα με τον εσωτερικό, δημιουργώντας ένα σχεδόν… διαφανές αποτέλεσμα.

\"perierga.gr

Επιπλέον, το 50% της διδασκαλίας γίνεται… στο προαύλιο, ενώ οι αίθουσες εκδηλώσεων είναι ανοιχτές… στο φως του ήλιου! Τέλος, ολόκληρο το κτίριο βάφτηκε με έντονα χρώματα, έτσι ώστε οι μαθητές να ξεφεύγουν από το σκουρόχρωμο και μουντό αστικό περιβάλλον στο οποίο έχει χτιστεί. Άλλωστε αυτό είναι το είδος του σχολείου που επιθυμούμε οι περισσότεροι για τα παιδιά μας. Εσείς;

\"perierga.gr

\"perierga.gr

\"perierga.gr

\"perierga.gr

\"perierga.gr

\"perierga.gr

\"perierga.gr

\"perierga.gr

Πηγή:perierga.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook