Κατά τη διάρκεια του σημερινού «Μίλα» η Τζούλη Αγοράκη αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί!

Από την αρχή της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε υποσχεθεί να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη μιας γνωστής παρουσιάστριας. «Σας δίνω το πρώτο στοιχείο. Είναι μεταξύ ημών!» ανέφερε όταν έφτασε η στιγμή του συγκεκριμένου θέματος και μία μία, οι συνεργάτιδές της άρχισαν να σηκώνονται από το τραπέζι, μέχρι τελικά να παραμείνει μόνο η Τζούλη Αγοράκη, η οποία δεν δίστασε να σηκωθεί και να τραβήξει το φόρεμά της ώστε να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της!

H Τατιάνα αποκάλυψε σήμερα μέσα από την εκπομπή της ότι η Τζούλη περιμένει το πρώτο της παιδί και μάλιστα μπαίνει σε μία εβδομάδα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η κάμερα ζούμαρε στην κοιλιά της για να το δούνε και οι τηλεθατές του \”Μίλα\”.  Αν και η ίδια έχει πάρει μόλις 3 κιλά!

Εκείνη και ο σύντροφός της Στέφανος Μπακούρης ήθελαν πολύ να κάνουν μωρό. Μέσα στο 2012 λοιπόν εκτός από τον γάμο θα έχουν να περιμένουν και το παιδί τους. \”Η Τζούλη Αγοράκη θα κάνει αγοράκι\”, είπε η ίδια αστειευόμενη στην γυναικοπαρέα της εκπομπής.

\”Λένε ότι ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται. Εγώ σε αυτά θα προσθέσω και την εγκυμοσύνη. Αυτά τα πράγματα εάν συμβαίνουν φαίνονται κάποια στιγμή\”, δήλωσε η Τζούλη στο περιοδικό Hello.

\"\"

\”Νομίζω η μηττρότητα έρχεται σταδιακά. Δεν την έχεις μέσα σου ως αρετή ούτε είναι μια πηγή που αναβλυζεί. Τη βρίσκεις στην πορεία. Πρώτα, βλέπεις το μωρό, σαν έναιερό τέρας, με δέος αλλά και κάποια απόγνωση, και σταδιακά το γνωρίζεις και αρχίζεις να αποκτάς μαζί του μια ιδιαίτερη σχέση\”, σημείωσε η συμπαρουσιάστρια του \”Μίλα\” για το πως φαντάζεται ότι θα αλλάξει η ζωή της.

Όσον αφορά το αν φοβλάται για το μέλλον του παιδιού της απαντά: \”Κάθε εποχή και κάθε γενιά έχει τα δικά της. Θέλω να τον/τη μάθω να αγνωίζεται για τη ζωή του και έτσι θα μάθει να κερδίζει τους μικρούς, αλλά και τους πιο μεγάλους αγώνες του\”

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook