Με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Μπόλζινταρ Μποντόρ τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει μιλήσει με πολύ άσχημο τρόπο σε αθλητική ιστοσελίδα της Ουγγαρίας για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο 30χρονος μέσος του ΟΦΗ μιλώντας στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για το συγκεκριμένο γεγονός διέψευσε κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη το πρωί τονίζοντας ότι όσα έχουν γραφτεί είναι ψέματα και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του και τις ικανότητές του.

«Ποτέ στη μέχρι σήμερα καριέρα μου δεν έχω κάνει τέτοιες αναφορές. Δεν είναι στις αρχές που έχω σαν άνθρωπος και επαγγελματίας παίκτης. Ο κ. Αναστόπουλος είναι καλός άνθρωπος και κάνει σωστά τη δουλειά του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τέτοιες αναφορές με θίγουν σαν άνθρωπο, σαν επαγγελματία παίκτη και φυσικά προκαλούν πρόβλημα στην ομάδα μου. Στον ΟΦΗ είμαστε μια οικογένεια όλοι. Κι αυτή τη πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί κανείς να την αλλάξει» δήλωσε ο Μ. Μποντόρ.

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ούγγρος μέσος τόνισε : « Όπως έχει πει σωστά ο προπονητής μου στον ΟΦΗ αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν παίρνουμε τους 3 βαθμούς από το παιχνίδι που δίνουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί ο αντίπαλος μας να είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 90, όμως ΟΦΗ ήταν η καλύτερη ομάδα και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.»

Τέλος σχολιάζοντας την συγκομιδή των 20 βαθμών που κατάφερε να συγκεντρώσει ο ΟΦΗ με το τέλος του πρώτου γύρου ο Μποντόρ υπογράμμισε :

« Η ομάδα μου έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Όμως στο ποδόσφαιρο όπως είναι γνωστό δεν υπάρχει αν ή έπρεπε. Σήμερα ο ΟΦΗ έχει 20 βαθμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να έχουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Όμως, όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν πρέπει να βλέπουμε μακριά. Η προσοχή μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως ο ΟΦΗ θα αγωνισθεί με στόχο τη νίκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook