Μετά την θετική εμφάνιση στους «Ζωσιμάδες» και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον ΟΦΗ πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην Κυριακάτικη αναμέτρηση που ακολουθεί στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η ψυχολογία στην κρητική ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και όλοι αισιοδοξούν ότι παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζουν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της μπορεί να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι.

Η μίνι προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Πέμπτη καθώς την Τετάρτη το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν από τα Γιάννενα και όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ έκαναν αποθεραπεία που περιλάμβανε ασκήσεις για χαλάρωμα και μασάζ. Για όλους τους υπόλοιπους υπήρχε κανονική προπόνηση που αφιερώθηκε σε δίτερμα με περιοριστικούς όρους.

Ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Νίκο Αναστόπουλο εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο ακούει στο όνομα του Χόρχε Λόπεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς αλλά φαίνεται ότι σιγά σιγά ξεπερνάει τις ενοχλήσεις του και παρά το γεγονός ότι και στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook