Με τον Βασίλη Ξημέρη στην θέση του προεδρεύοντα θα πορευτεί η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη το βράδυ.

Η θέση του προέδρου στην διοίκηση εκτάκτου ανάγκης που δημιουργήθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο σίριαλ καθώς ο κ. Ξημέρης αρχικά ήταν αρνητικός στο να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο στην διοίκηση , ενώ αρνητικά απάντησαν στην πρόταση που τους έκαναν τα υπόλοιπα μέλη για την θέση του προέδρου και οι κ.κ Τουγλής και Κουτάντος.

Τελικά μετά από αρκετές πιέσεις που δέχθηκε και με ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβανε την θέση του προέδρου ο Β. Ξημέρης αποδέχθηκε την πρόταση των υπολοίπων μελών και έτσι επιστρέφει στον προεδρικό θώκο της ομάδας για δεύτερη φορά στα χρόνια που βρίσκεται στην κρητική ΠΑΕ.

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 και ολοκληρώθηκε μετά τις 10.40 ο Βασίλης Ξημέρης αναδείχθηκε προεδρεύων της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου που προέκυψε στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

To προσωρινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει πέντε αντιπροέδρους ενώ το κάθε μέλος έχει επιφορτιστεί με συγκεκριμένες αρμοδιότητες που αφορούν την λειτουργία της ομάδας σε διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι.

Το νέο σώμα της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει ως εξής:

A’ Aντιπρόεδρος: Κώστας Τουγλής, Αναπληρωτής του προέδρου, Υπεύθυνος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.
Β’ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Κουτάντος, Υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας σχέσεων με φιλάθλους και ποδοσφαιρικού τμήματος.
Γ’ Αντιπρόεδρος: Μανώλης Κουμαντάκης, Υπεύθυνος για τη διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και μεταβίβασης μετοχών και τακτοποίησης μετοχολογίου
Δ’ αντιπρόεδρος: Γιώργος Στεφανουδάκης, Υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων
Ε’ Αντιπρόεδρος: Χρήστος Μιχαλόπουλος, Υπεύθυνος αδειοδότησης και νομικού τμήματος
Γενικός αρχηγός : Σήφης Κορωνάκης
Επιτροπή τύπου, δημοσίων σχέσεων & marketing: Αποστολάκης Βαγγέλης, Καλουτσάκης Γιώργος, Χναράκης Γεώργιος.
Υπεύθυνοι για την επικοινωνία με τους φιλάθλους : Χναράκης Γιώργος και Μανουσάκης Ανδρέας.
Υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων: Καλουτσάκης Γεώργιος
Υπεύθυνος Ακαδημιών και τμημάτων υποδομής: Κώστας Τουγλής, συνεπικουρούμενος από τον κ. Εμμανουήλ Βρέντζο.
Υπεύθυνοι για τις σχέσεις με τα επιμελητήρια: Μανώλης Κουμαντάκης, Αντώνης Λιδατάκης

Ευχαριστίες σε Μαχλά και Κουράκη

Μετά το τέλος της μαραθώνιας συνεδρίασης το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ εξέφρασε με ανακοίνωση του τις ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Μαχλά και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα και δεν συνεχίζουν την θητεία τους στην διοίκηση Πρωτοδικείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«Το διοικητικό συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει το σεβασμό και την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Νίκου Μαχλά και να τον ευχαριστήσει για τη μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλλε με ανιδιοτέλεια καθόλη τη διάρκεια της θητείας του και συνέβαλλε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στη SuperLeague και την επιτυχημένη μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία της.
Εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Νίκος Μαχλάς θα είναι δίπλα στη προσπάθεια της νέας διοίκησης, γιατί αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα και θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ.
Αισθάνεται επίσης την ανάγκη όπως εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη για όλους τους αγώνες τους οποίους έδωσε για την προκοπή της ομάδας μας και την άνοδό της στη Super League, καθώς και σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επί προεδρίας Γιάννη Κουράκη και Νίκου Μαχλά».


Πρώτη συνεδρίαση την Πέμπτη

Μετά την συγκρότηση του σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στο ΒΑΚ και θα απασχοληθεί με θέματα της ημερησίας διάταξης, η οποία καταρτίστηκε στη συνεδρίαση της Τετάρτης.