Συναντήσεις με τους πολιτικούς της φίλους και οπαδούς της Δημοκρατικής Συμμαχίας είχε χθες στα Χανιά η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας που επισκέπτεται Χανιά και Ρέθυμνο, σε δηλώσεις της επεσήμανε μεταξύ άλλων, αναφορικά με την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα, πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. \”Από τη μια μεριά  το τίμημα  είναι τίμημα πενταετίας, αλλά αυριανής ανόρθωσης και από την άλλη είναι τίμημα τριών γενεών. Δεν επιτρέπεται να παίξουμε με αυτό το ενδεχόμενο\”, σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Σε οτι αφορά το ενδεχόμενο χρεοκοπίας η κυρία Μπακογιάννη είπε πως δεν μπορεί να το μηδενίσει, αλλά και πως δεν θα ήθελε να το ζήσει.\”Έδωσα και δίνουμε σκληρή μάχη για να μη βρεθεί η δική σας γενιά μπροστά σε αυτή τη ν καταστροφή.\”

Το πρόγραμμα των υπολοίπων επισκέψεων της Ντόρας Μπακογιάννη \’έχει ως έξης:

•Την Πέμπτη 05/01/2012 θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο :
 
10:00 στα Γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ρεθύμνου (οδός Μοάτσου 44) για ανταλλαγή Ευχών.

11:00 στο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κκ Ευγένιο.

11:30 Επίσκεψη στην Εμπορική Πόλη.

13:00 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο και Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Το απόγευμα ξεκινώντας από τις 15:00 και μετά θα επισκεφτεί το Μυλοπόταμο και συγκεκριμένα τα Χωριά Πέραμα, Αξό, Ανώγεια, Ζωνιανά και Λιβάδια.
 
•Τη Παρασκευή 06/01/2011 θα παραβρεθεί στα ΧΑΝΙΑ  στη καθιερωμένη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Πόλης μας και μετά στη ρίψη του Σταυρού στο ενετικό λιμάνι.

•Το Σάββατο 07/01/2012 θα επισκεφτεί τη ΚΙΣΣΑΜΟ :

10:00 στα Γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας Κισσάμου (οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Ομογενών Αμερικής), στο Καστέλι για ανταλλαγή Ευχών, με στελέχη και φίλους της Συμμαχίας.

11:00 Στο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κκ Αμφιλόχιο.

11:30 Επίσκεψη στα Καταστήματα.

12:45 Στο Δήμαρχο Κισσάμου κο Μυλωνάκη Γεώργιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους.

13:15 Ομιλία στο Δημαρχείο, στο Αμφιθέατρο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook