Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόνορ δήλωσε ότι επανασυνδέθηκε με τον τέταρτο σύζυγό της, μετά από ένα βραχύβιο γάμο και έναν ακόμη πιο βραχύβιο χωρισμό.

Η τραγουδίστρια του \”Nothing Compares to you\”, γράφει στο νέο της λογαριασμό στο Twtter, ότι μετά από μια νύχτα ερωτικής πράξης, αυτή και ο Μπάρι Χέριτζ αποφάσισαν να μείνουν παντρεμένοι, να επισκεφθούν σύμβουλο γάμου και να ζήσουν μαζί.

Η Ο Κόνορ ανακοίνωσε πριν από μία εβδομάδα ότι αυτή και ο Χέριτζ χώρισαν μετά από μόλις 16 ημερών γάμο, κατηγορώντας την οικογένεια και τους φίλους του νέου συζύγου της για πιέσεις και αποδοκιμασία.

\"http://www.tovima.gr/files/1/2012/01/04/sinead3.jpg\"

«Μαντέψτε ποιος είχε μια τρελή ερωτική επαφή με τον σύζυγό του χθες το βράδυ;» γράφει η 46χρονη Ο\’ Κόνορ σήμερα στο Τwitter.

«Αποφασίσαμε να είμαστε εραστής και ερωμένη ξανά και να παραμείνουμε παντρεμένοι, αλλά επειδή βιαστήκαμε, θα ξαναγίνουμε εραστές, θα είμαστε ευτυχείς, θα πάμε σε συμβούλους γάμου και θα ζήσουμε σαν κανονικοί άνθρωποι… αλλά θα παραμείνουμε παντρεμένοι», προσθέτει στο κείμενο της στο Twitter

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook