Την επιστροφή της στο εξώφυλλο του FHM έξι χρόνια μετά γιορτάζει με μία νέα φωτογράφηση η Paris Hilton και μιλάει για το Λονδίνο, τους πρίγκιπες, τους Βρετανούς άνδρες, τα επαγγελματικά της σχέδια.

Όσον αφορά στους πρίγκιπες William και Harry επισήμανε: «Είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά. Όταν ήμουν στο Λονδίνο ‘γυρνώντας’ ένα σόου για λίγους μήνες, βγήκαμε μερικές φορές και θεώρησα ότι είναι πολύ τζέντλεμαν και οι δύο.

\"\"

Αναφερόμενη στο Λονδίνο και τους άνδρες του, η Paris τόνισε: «Αγαπώ τον ρυθμό της πόλης, τους ανθρώπους, την προφορά. Οι Βρετανοί άνδρες είναι πολύ διαφορετικοί από τους Αμερικανούς, είναι όλοι τόσο κύριοι και ιδιαίτερα ώριμοι… Γνώρισα αρκετά καλά αγόρια εδώ, πιστεύω ότι ο τρόπος που τους μεγαλώνουν οι γονείς τους είναι πολύ διαφορετικός, γιατί είναι τόσο ευγενικοί και γλυκείς. Οι Βρετανοί είναι πραγματικά καυτοί!».

\"\"

Επίσης, η 30χρονη Paris αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει άλμπουμ με house μουσική: «Έχω τεράστιο πάθος με τη house μουσική. Πάντα ήταν το πάθος μου, απλώς δεν μπορούσα να επικεντρωθώ σ’ αυτό επειδή έκαναν αρκετά ριάλιτι για πολύ καιρό τώρα! Δουλεύω στο άλμπουμ σε συνεργασία με αρκετούς κορυφαίους DJs για κάποιο καιρό τώρα και νομίζω ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί. Είναι πολύ μοντέρνο και πιασάρικο, τέλεια χορευτική μουσική».

Η διάσημη κληρονόμος εκπλήσσει όμως και μα επιχειρηματικά της σχέδια καθώς προωθεί τα προϊόντα της σε κάθε βήμα της, καθώς μόνο τα αρώματά της τής έχουν αποφέρει 1,3 δισ. λίρες από το 2005.

\"\"

«Έχω 35 καταστήματα και 17 σειρές προϊόντων. Και μετά είναι η… αγωνιστική μου ομάδα, τα 14 αρώματά μου αλλά και το νέο μου πρότζεκτ, η αλυσίδα Paris Hilton Beach Club. Το πρώτο κλαμπ θα ανοίξει στις Φιλιππίνες σύντομα και στον χώρο του θα περιλαμβάνονται νυχτερινά κλαμπ, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια… τα πάντα!»

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook