Πολλές φορές έχουμε υπάρξει μάρτυρες βιαστικών ή και πολύ κακών αποτελεσμάτων επεξεργασίας εικόνων μέσω Photoshop. Άλλη μια τέτοια απροσεξία προκάλεσε πολλά προβλήματα στην γαλλική εταιρεία παιδικών ρούχων «La Redoute».
Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκαν όσοι επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα της εταιρείας παιδικών ρούχων και «ξεφύλλισαν» τον κατάλογο με τα ρούχα για παιδιά. 
Σε μια φωτογραφία όπου τέσσερα παιδιά πόζαραν ανέμελα διαφημίζοντας τα ρούχα της αλυσίδας σε ένα καλοκαιρινό φόντο με την θάλασσα από πίσω, κανείς δεν πρόσεξε ότι εκείνη την ώρα απαθανατίστηκε μαζί με τα παιδιά και ένας άντρας που έβγαινε από την θάλασσα εντελώς γυμνός. 
Χρήστες τις ιστοσελίδας εντόπισαν την «παράλειψη» των τεχνικών να σβήσουν τον άντρα από την φωτογραφία και το Twitter πήρε φωτιά. Η Redoute μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό ζήτησε δημόσια συγγνώμη και στη επίσημη σελίδα της στο Facebook γράφτηκε το εξής: «Η Redoute ζητάει συγγνώμη για τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο προφίλ της και έλαβε όλα τα μέτρα για να αφαιρεθεί αμέσως. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να προσβάλει τις ευαισθησίες των χρηστών του διαδικτύου και θα φροντίσουμε ώστε να γίνεται έλεγχος με μεγαλύτερη προσοχή».
Δείτε παρακάτω φωτογραφία και σχετικό βίντεο…

\"\"


(protothema)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook