Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά απόψε, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 6/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο απόψε, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 6/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 7 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 6/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ανάλογες θα είναι οι καιρικές συνθήκες και στο Λασίθι.

(meteo.gr)