Χωρίς τον Μιχάλη Φραγκουλάκη θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός στον αγώνα με την Ξάνθη συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Καραγεωργίου αποφάσισε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα στον Εργοτέλη δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλύσεις σε ότι έχει να κάνει με την ήττα από την Ξάνθη αφού ακολουθεί το Σάββατο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο όπου η νίκη είναι μονόδρομος για το κρητικό συγκρότημα, αν δεν θέλει να μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού.

Την Πέμπτη το πρωί οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία ενώ η μίνι προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί με μια προπόνηση που θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το θετικό για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για το ματς με τους «κυανέρυθρους» καθώς τα προβλήματα του περιορίζονται στους τραυματίες Αθανασίου και Ρομάνο αλλά και στον Καβουσάκη που νιώθει καλύτερα αλλά εξακολουθεί να κάνει θεραπεία στο χέρι που έχει υποστεί έγκαυμα και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook