Με την παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στα Μάλια (δημοτικό ΚΑΠΗ) τα μέλη του συλλόγου ενεργών πολιτών «SARPIDONISTAS».

Σε μια λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση οι ‘SARPIDONISTAS’ υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να ομορφαίνουν τα Μάλια, «με παρεμβάσεις και αναπλάσεις παραδοσιακών κατοικιών στην πόλη, αλλά και με συνεχείς δενδροφυτεύσεις και εκστρατείες καθαρισμού» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος τους Εύα Πετράκη.

Εξάλλου ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου εξαίροντας την μεγάλη εθελοντική προσπάθεια που κάνουν για το κοινό καλό.

«Αποτελείται φωτεινό παράδειγμα και τέτοιες πρωτοβουλίες που εμπεριέχουν τον εθελοντισμό απαραίτητο στις ημέρες μας, δεν πρέπει να περνάνε απαρατήρητες στην κοινωνία αλλά να πολλαπλασιάζονται» ανέφερε ο κ. Πιτσούλης.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, Σπύρος Κατσαμποξάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και τα μέλη του συλλόγου.