Με μια προπόνηση που έκαναν κάτω από βροχή την Παρασκευή το πρωί οι παίκτες του Εργοτέλη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που είναι συνάμα και η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τον 19χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη που μόλις την Πέμπτη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Αυτό έγινε καθώς οι άλλοι δύο τερματοφύλακες του Εργοτέλη πέρα από τον Πίρσον αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής της κρητικής ομάδας για το ματς με τον Πανιώνιο είναι οι : Πίρσον, Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Καρέλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καβουσάκης, Ρομάνο, Χαντί, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου, Αθανασίου, Ντάτομο, και Ρέντζας.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τις σκέψεις του Ν. Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Πολύ πιθανό είναι ο τεχνικός του Εργοτέλη να επιλέξει ένα σύστημα με διάταξη 4-4-2 βάζοντας μαζί στην κορυφή της επίθεσης τους Κατσικοκέρη και Μπούντιμιρ που είναι πλέον 100% έτοιμος. Επίσης στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Τζούνιορ στη θέση του Ολίσε.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη κόντρα στον Πανιώνιο θα έχει τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γιαλούση, αριστερά τον Βίσιο και στα στόπερ τους Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι. Στην μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζούνιορ με τον Κυριακίδη , έχοντας στα αριστερά τους τον Φραγκουλάκη και στα δεξιά τους τον Λεάλ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook