Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «London» η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Τα κορίτσια του Ζαφείρη Λατσούδη, έβγαλαν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και φόρεσαν γόβες και φορέματα προκειμένου να υποδεχθούν το νέο έτος,

Στην εκδήλωση πέραν των κοριτσιών της ομάδας, το παρών έδωσαν όλοι οι παράγοντες οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια, προεξαρχόντων του ζεύγους Δασκαλάκη. Το παρών έδωσαν όλα τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, όπως και ο Νίκος Καραγεωργίου με τον Σταύρο Λαμπράκη.

Από την ανδρική ομάδα το παρόν έδωσαν οι Αθανασίου, Ευαγγέλου, Γιοβάνοβιτς, και Μπουχαλάκης.

Χαιρετισμό στα κορίτσια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη απηύθυνε ο Ντίνος Συγγενίδης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα ενώ ακολούθως μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Δασκαλάκης ο οποίος πέραν των ευχών του κ. Παπουτσάκη που μετέφερε αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, τη στήριξη που υπάρχει από την οικογένεια Παπουτσάκη, ενώ ευχαρίστησε για τη μεγάλη βοήθεια στη γυναικεία ομάδα των προπονητών Βαγγέλη Κουτσάκη, Στέλιου Βελεγράκη και Ζαφείρη Λατσούδη.

Ο τελευταίος μιλώντας στους παρευρισκομένους τόνισε την ευθύνη που έχουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα προς τις οικογένειές των αθλητριών, οι οποίες έχουν εμπιστευτεί σε αυτούς τα παιδιά τους.

Εκ μέρους των παικτριών της ομάδας μίλησε η αρχηγός της Δανάη Σιδηρά, η οποία επίσης από την πλευρά της ευχαρίστησε όλους όσους είναι δίπλα στην προσπάθεια που κάνουν, αλλά και το “London Bar” όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση. Στον υπεύθυνο του καταστήματος μάλιστα, η Σιδηρά δώρισε μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των αθλητριών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook