Την πρώτη της μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου ανακοίνωσε η ομάδα Νέων του Πλατανιά, που έστω και με λίγους μήνες καθυστέρηση ενέταξε στο δυναμικό της τον Γιάννη Μπουρμπάκη.

Ο 16χρονος μέσος αποκτήθηκε από τα Κεραμειά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών (07/01-12.30).

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Πλατανιά:

Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο (7/1) ο Πλατανιάς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League ΟΠΑΠ, υποδεχόμενος τον Ηρακλή Ψαχνών στο Εθνικό στάδιο Χανίων. Το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης (4/1) από τον Εθνικό Αστέρα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αν και για ένα ακόμα ματς, τα αγωνιστικά προβλήματα δυσχεραίνουν το έργο του τεχνικού του Πλατανιά.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα υπολογίζεται και πάλι ο Μαυρεδάκης λόγω προβλήματος με το δελτίο του ενώ τρεις ακόμη παίκτες, παρότι είναι στην αποστολή, είναι αμφίβολο εάν θα καταφέρουν ν’ αγωνιστούν. Πρόκειται για τους Περδικάκη, Μιχαήλ και Γαλανίδη.

Από την άλλη, στη διάθεση της ομάδας Νέων του Πλατανιά θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Μπουρμπάκης. Πρόκειται για τον 16χρονο (γενν. 1995) μεσοαμυντικό που πάρθηκε από τα Κεραμειά και αποτελεί το νέο πρόσωπο της ομάδας.

Ως εκ τούτου, η αποστολή είναι η εξής: Κοκκαλάς, Τερεζάκης, Κονονένκο, Μιχαήλ, Μπασιαδάκης, Πατρικάκης, Γαλανίδης, Ροκάκης, Περδικάκης, Μπουρμπάκης, Ντακάκης, Μαγαράκης, Βαγιωνάκης, Λέττας, Κωστόπουλος, Ντούπης.

Διαιτητής του αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 12.30, θα είναι ο κ. Κανελάκης. Βοηθοί του έχουν οριστεί ο κ. Βρυωνάκης και η κ. Τουλουπάκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook