Ούτε σε μία, ούτε σε δύο αλλά σε 8 περιπτώσεις χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε Ηράκλειο, Χανιά και Λασίθι για κοπή δέντρων αλλά και πτώση πέργκολας σε νηπιαγωγείο, λόγω των θυελλωδών ανέμων που \”μαστιγώνουν\” το νησί τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι στο Ηράκλειο σε νηπιαγωγείο στην περιοχή του Μασταμπά έπεσε η πέργκολα που καλύπτει την είσοδο λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν.Ευτυχώς λόγω της σημερινής αργίας ήταν κλειστό και δεν βρίσκονταν παιδιά, διαφορετικά ίσως να υπήρχαν τραυματισμοί.

Επίσης σε τρεις περιπτώσεις η Πυροσβεστική έκοψε δέντρα που έπεσαν μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, σε άλλη μία στην εθνική οδό στην γέφυρα Αποσελέμη και στη Σητεία.

Στα Χανιά υπήρξε πτώση δέντρου στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου στο ύψος των Βρυσσών και άλλες τρεις πτώσεις μέσα στην πόλη.

Σε όλες τις περιπτώσεις δεν κινδύνευσε κανένας ενώ άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής στην κοπή των δέντρων και στη συνέχεια στον καθαρισμό των δρόμων για να παραδωθούν στην κυκλοφορία των οχημάτων όποτε αυτό χρειαζόταν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook