Τις ώρες του… ρεβεγιόν χτυπούσε η σπείρα των τριών κακοποιών που εισέβαλαν σε τρία σπίτια στον Άσσο Κορινθίας για να ληστέψουν τους ενοίκους! Οι ληστές έδρασαν την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς και τραυμάτισαν συνολικά τρεις ανθρώπους.

Στην πρώτη περίπτωση, οι τρεις ένοπλοι όρμισαν ξαφνικά στο σπίτι μιας τριμελούς οικογένειας και, αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή ενός μαχαιριού και ενός πιστολιού, τους τραυμάτισαν ελαφρά και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν. Λίγες ώρες αργότερα, θύμα τους ήταν μια 52χρονη Ελληνίδα που όμως τους αντιλήφθηκε ενώ προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι της και έβαλε τις φωνές τρέποντας τους σε φυγή. Γυναίκα ήταν και το θύμα της τελευταίας ληστείας, που όμως διέπραξε μόνος του ένας από τους κακοποιούς ο οποίο την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού
και άρπαξε χρήματα και κοσμήματα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του και να τον συλλάβουν. Είναι ένας 32χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ένα… πλαστικό πιστόλι, ένα μαχαίρι με θήκη, ένα ζευγάρι γάντια και το δερμάτινο μπουφάν που αναγνώρισαν οι τρεις τραυματίες της πρώτης ληστείας. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τους συνεργούς του και ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook