Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, περιμένουμε την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 ως 15 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 9 βαθμούς.

Τοπικά ισχυροί δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

Χανιά

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

 Για αύριο Κυριακή 8/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

 Για αύριο Κυριακή 8/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 8/1, ο καιρός θα είναι αίθριος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook