Mε ανανεωμένη εμφάνιση, πλουσιότερο εξοπλισμό και φιλικότερους κινητήρες προς το περιβάλλον συνεχίζει τη σταδιοδρομία του το μικρό μοντέλο πόλης στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.

Το επανασχεδιασμένο στο εμπρός μέρος του Toyota Aygo θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στις 10 Ιανουαρίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελών. Το αυτοκίνητο υιοθετεί μια νέα οπτική ταυτότητα εμπρός μέσω των φώτων ημέρας LED και -ανάλογα με την έκδοση– προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο. 

\"\"

 
Νέος εξοπλισμός άνεσης
1. Ηχοσύστημα CD με 2 επιπλέον ηχεία στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση
2. Νέο ηχοσύστημα PC Bluetooth CD στον προαιρετικό εξοπλισμό, το οποίο συνδυάζεται με 2 επιπλέον ηχεία, προσφέροντας συνδέσεις USB, MP3 και Bluetooth.
3. Το νέο δερμάτινο τιμόνι συνδυάζεται με νέο μοχλό ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση και διατίθεται στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό.

\"\"

 
Το αυτοκίνητο διατίθεται σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις με τον γνωστό τρικύλινδρο κινητήρα του ενός λίτρου, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, αλλά και με αυτόματο.
 
\"\"
Τέλος, το Toyota Aygo μειώνει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα των εκπομπών CO2 σε 99 και 104 g/km αντίστοιχα, για το μηχανικό και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το κόστος χρήσης είναι επίσης βελτιωμένο με την κατανάλωση καυσίμου να έχει μειωθεί σε 4.3 και 4.5 λίτρα ανά 100 km αντίστοιχα, για το μηχανικό και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook