Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (3μ.μ – Novasports 2) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο 28χρονος επιθετικός μια ημέρα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε βρέθηκε στο γήπεδο έτρεξε και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα δείχνοντας ότι είναι καθαρά στην ευχέρεια του προπονητή του το αν θα τον ξεκινήσει από την αρχή στο ματς με τον Ατρόμητο.

Σε αντίθεση με τον Μάντζιο εκτός αποστολής έμεινε ο Μποντόρ με τον Νίκο Αναστόπουλο να του στέλνει ένα σαφές μήνυμα για την συνέχεια της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. Ο Ούγγρος μέσος ως γνωστών στα μέσα της εβδομάδας μίλησε απαξιωτικά για τον προπονητή του σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του , και παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια διέψευσε τις δηλώσεις του φαίνεται ότι το γυαλί έχει πλέον ραγίσει ανάμεσα στους δύο άντρες και δεν αποκλείεται ο Μποντόρ που δεν έχει ούτως η άλλως προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι τώρα να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την κρητική ομάδα.

Στην 20μελη αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν επίσης και οι Γεωργίου και Χόρχε Λόπεθ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν μέσα στην εβδομάδα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι στο Περιστέρι είναι οι : Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν , Ζόρντι Λόπεθ, Σόουζα, Βάντο, Πίτσος, Ουκάρ, Χόρχε Λόπεθ, Σίσιτς, Παπουλής, Καμπάνταης, Μάντζιος, Ζορμπάς και Μπούρμπος.

Εκτός αποστολής πέρα από τον Μποντόρ έμειναν επίσης οι Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Νύκταρης , Σαχσανίδης και Μονιάκης. Αρχηγός της αποστολής του ΟΦΗ θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας ο Σήφης Κορωνάκης.

Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα ο Αναστόπουλος δεν αναμένεται να αλλάξει την διάταξη που θα παραμείνει σε σχήμα 4-3-3 με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια , στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ, και στα στόπερ τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη . Στην μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Κάλαϊτζιτς που θα έχουν μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή τον Ζόρντι Λόπεθ , ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Σίσιτς, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ένας εκ των Μάντζιου η Καμπάνταη. Αρχηγός της αποστολής που θα πετάξει στις 6.25 μ.μ από το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την Αθήνα θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας Σήφης Κορωνάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook