Μπορεί ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου με την Ξάνθη να τόνιζε ότι πολύ δύσκολα ο Εργοτέλης θα προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο λόγω οικονομικών δυσκολιών όμως λίγες ημέρες αργότερα φαίνεται ότι η κρητική ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός τουλάχιστον ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Φραντσίκο Χαβίτο του Ολυμπιακού που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει για το επόμενο εξάμηνο την καριέρα του στην Κρήτη και τον Εργοτέλη.

Εντελώς αθόρυβα οι διοικήσεις των δύο ομάδων φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ισπανού μεσοεπιθετικού και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Χαβίτο να κατηφορίσει προς Ηράκλειο μεριά.

Η προσθήκη του Χαβίτο μάλιστα στο δεξί άκρο της επίθεσης ίσως μετατοπίσει τον Λεάλ στο αριστερό άκρο της επίθεσης , και στείλει παράλληλα και ένα μήνυμα στον Β. Κουτσινικούλη που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα βάση της αγωνιστικής του αξίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook