Με τους… Γιάννηδες να πρωταγωνιστούν ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής η ομάδα Νέων του Πλατανιά πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, με 4-1 απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

Η προσθήκη του Γιάννη Δρακάκη από την πρώτη ομάδα για αυτή την αναμέτρηση έδωσε μεγάλη ώθηση στο συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη, με το νεαρό επιθετικό να σκοράρει τρεις φορές.

Το σκορ στο Εθνικό Στάδιο Χανίων άνοιξε ο Δρακάκης με πλασέ σε κενή εστία στο 35’ από γύρισμα του Γιάννη Περδικάκη, που επίσης είχε την ονομαστική του εορτή.

Ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος είχαν και οι Κονονένκο (6’), Δρακάκης (13’)-Ντούμας (10’-απόκρουση Κοκκαλά και 11’), Κατσιαούνης (24’-απόκρουση Κοκκαλά).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Ντούπη να κάνει το 2-0 στο 47’ με πλασέ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπασιαδάκη.

Στο 52’ ο Περδικάκης «άγγιξε» το γκολ αλλά το πλασέ του «αποκρούστηκε» από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο Ηρακλής ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 59’ μετά την μπαλιά του Χασαπίδη και το πλασέ του Κωνσταντάκα, που είχε αποφύγει τον Κοκκαλά.

Παρόλα αυτά ο Δρακάκης φρόντισε να «καθαρίσει» το παιχνίδι για τους Νέους του Πλατανιά σκοράροντας ακόμα δύο φορές.

Στο 73’ μετουσίωσε σε γκολ την εξαιρετική μπαλιά του, επίσης εορταζόμενου Γιάννη Μπουρμπάκη, που μάλιστα έκανε και ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, για το 3-1 και στο 81’ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ντελέκου σε σέντρα του Βαγιωνάκη, για να κλείσει με εύκολο πλασέ το σκορ στο 4-1.

Από το 76’ οι ηττημένοι, που είχαν κάποια παράπονα για τον διαιτητή Κανελάκη (Παναγέα-Τουλουπάκη), έπαιζαν με δέκα λόγω της 2ης κίτρινης, που αντίκρισε ο αρχηγός τους Κωνσταντάκας. Στην ίδια φάση είχε αποβληθεί από τον πάγκο και ο προπονητής τους Παναγιώτης Τοκπασίδης.

Πέρα από τα γκολ ευκαιρίες είχαν και οι Περδικάκης (79’) και Ντούμας (87’-νέα απόκρουση Κοκκαλά).

Πλατανιάς (Νίκος Πασβάντης): Κοκκαλάς, Μπασιαδάκης, Μιχαήλ, Πατρικάκης, Γαλανίδης, Ροκάκης (46’ Μπουρμπάκης), Κονονένκο, Βαγιωνάκης (82’ Μαγαράκης), Περδικάκης, Ντούπης (74’ Ντακάκης), Δρακάκης.

Στον πάγκο ήταν και οι Τερεζάκης, Κωστόπουλος και Λέττας.

Ηρακλής Ψαχνών (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντελέκος, Σελεβάκος, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Κατσιαούνης, Γλύκος, Μπεγιάζης (46’ Καραμπέτσος), Κωνσταντάκας, Ντούμας, Χασαπίδης, Πουρουτίδης.

Στον πάγκο έμειναν οι Αφεντάκης, Ανδριόλας και Τσαντίλας.

Λευτέρης Αντωνακάκης   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook