Από εκεί που είχε σταματήσει το 2011 ξεκίνησε το νέο έτος ο Κισαμικός, που πανηγύρισε την 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο τίτλου (και 15η συνολικά στην Α’ ΕΠΣΧ), με 3-1 απέναντι στην Ασπίδα.

Οι πρωτοπόροι είχαν πρωταγωνιστή τον Αντώνη Βασαδάκη, που σκόραρε δύο φορές στο Ναύσταθμο (11’ και 50’), ενώ ενδιάμεσα είχε κάνει το 0-2 ο Περράκης (30’).

Για τους αποδεκατισμένους γηπεδούχους το γκολ σημείωσε ο Λούλος στο 70\’, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος παίκτης που παραβιάζει την εστία του Κισαμικού στην τελική φάση.

Ο τραυματισμός του Φατιόλ άφησε τους ηττημένους στο τελευταίο 15λεπτο με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε, με ματς περισσότερο από τον Ακρίτα, η Ιωνία, που έφυγε με το «διπλό» από τα Νεροκούρου απέναντι στον τοπικό Ηρακλή χάρις στο γκολ του Καστρινάκη (74’).

Εντυπωσιακό ποδαρικό στο 2012 έκανε ο Άρης Σούδας, που επιβλήθηκε 5-1 του Κρητικού Αστέρα με σκόρερ τους Γαλανάκη (22’ και 79’), Αντ. Βροντάκη (64’), Τσίτα (82’) και Θάνο (90’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 15\’ με τον Ακεστορίδη, που σκόραρε στο ντεμπούτο του, ενώ στην αναμέτρηση υπήρξαν και τρεις αποβολές.

Στο 45\’ ο Βλαχάκης για τον Άρη αντίκρισε τη 2η κίτρινη, ενώ στο 67\’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Τζατζιμάκη στο 67\’. Στη φάση αυτή κέρδισαν πέναλτι οι γηπεδούχοι, που εκτέλεσε ο Τσίτας, για να αποκρούσει ο νεοεισελθών Μαυροματάκης.

Στο 84\’ οι ηττημένοι έμειναν με 9 παίκτες, αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κουρινάκης.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στους Αγίους Αποστόλους με τα Περιβόλια να επικρατούν 4-3 του ΔΑΑΟΧ και να πανηγυρίζουν τη δεύτερη σερί νίκη τους.

Τα γκολ του συγκροτήματος του Σπύρου Αρτζουχαλτζή, που βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, σημείωσαν ο Σακουάλος (4’) με αυτογκόλ και οι Τσίτας (8’), Τεμπέλης (44’) και Κ. Βασιλείου (77’).

Για το σύλλογο του Δαράτσου σκόραραν οι Κοπάτσι (2’), Μπολανάκης και Ανδρεαδάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook