Τους… «έφεξε» ανήμερα των Φώτων! Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν άμεσα δυο αστυνομικοί που έπεσαν στα χέρια συναδέλφων τους στην Αιτωλοακαρνανία και την Θεσπρωτία, ο πρώτος για συμμετοχή σε χαρτοπαίγνιο και ο δεύτερος για κλοπή καυσίμων! Σε βάρος τους διατάχθηκαν ΕΔΕ και θα παραπεμφθούν στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας που έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στην καφετέρια ενός 48χρονου στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, τα έχασαν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, όταν διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στα επτά άτομα που έπαιζαν «21» γύρω από ένα τραπέζι με τσόχα στο ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο, ήταν και ένας 25χρονος συνάδελφός τους που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου! Ο αστυνομικός, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι υπόλοιποι παίκτες ηλικίας 53, 39, 34, 26 και 19 χρόνων συνελήφθησαν, ενώ πάνω τους και στο τραπέζι κατασχέθηκαν 1.713 ευρώ. Ακόμη κατασχέθηκαν 211 παιγνιόχαρτα, 86 συσκευασίες που περιείχαν παιγνιόχαρτα και έξη ζάρια.

Στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας τώρα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν 41χρονο αρχιφύλακα που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, όταν διαπίστωσαν ότι μαζί με έναν 26χρονο Αλβανό είχαν αντλήσει καύσιμα από το ρεζερβουάρ του μηχανήματος έργων ενός 53χρονου. Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ ο αλλοδαπός συνεργός του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook