Στο γεγονός ότι δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα αλλά οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών (fcplatanias.gr) ο προπονητής της ομάδας Νέων του Πλατανιάς, Τίμος Καβακάς.

Ο νεαρός τεχνικός παράλληλα στάθηκε στην παρουσία του Δρακάκη με την ομάδα Νέων, την οποία βοήθησε σημαντικά, αλλά και στον Μπουρμπάκη, που έκανε ντεμπούτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασβάντη: «Όπως έχω πει και άλλες φορές σε δηλώσεις μου αλλά και μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει. Εμείς, μέσα από αυτά τα παιχνίδια, αποκομίζουμε εμπειρίες. Είναι παιδιά που όλα τους προέρχονται από το τοπικό πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε και σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά. Σίγουρα η νίκη ήταν πολύ καλή και θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία μας. Από την άλλη όμως, δεν σημαίνει και τίποτα. Τώρα θέλουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, που είναι εξίσου δύσκολο. Κάναμε μία καλή μεταγραφή, τον Γιάννη Μπουρμπάκη, που πρόκειται για ένα παιδί που νομίζω πως άξιζε να κάνει αυτό το βήμα. Θα μας βοηθήσει. Πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση, ειδικά στο β’ ημίχρονο και μετά το 3-1 όπου απελευθερωθήκαμε. Σίγουρα μας βοήθησε η παρουσία του Γιάννη Δρακάκη ο οποίος έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε όμως πως όλες οι ομάδες χρησιμοποιούν παίκτες από την πρώτη ομάδα, άρα δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Πλατανιά κι από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ υγεία και καλές επιτυχίες στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook