Ο Γρηγόρης Πιτσόκος αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγάλο ερωτηματικό για τον Πλατανιά για το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες είναι ενθαρρυντικές και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να είναι κανονικά στο βασικό σχήμα του Πλατανιά. Τη Παρασκευή αν και ήταν σε θέση να προπονηθεί ο Καβακάς προτίμησε να τον προφυλάξει αλλά το θετικό είναι ότι δεν νιώθει ενοχλήσεις. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης καθώς υπέστη διάστρεμμα, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, κάτι που σημαίνει ότι τα πλάνα του Τίμου Καβακά είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιηθούν.

Ανεξάρτητα πάντως από τη συμμετοχή ή όχι του Πιτσόκου, που πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ χρήσιμο παίκτη, ο Πλατανιάς δίνει την Κυριακή ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι για να έρθει το καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει όσοι παίκτες χρησιμοποιηθούν, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η αποστολή του Πλατανιά πρόκειται ν’ αναχωρήσει το Σάββατο στις 3 και μισή το μεσημέρι, με επικεφαλής για μία ακόμα φορά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Στέλιο Βαρουξάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook