Η είδηση ότι η Καρολίνα Παρθένη-Αγγελοπούλου, κόρη που απέκτησε η Γιάννα Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο, αρραβωνιάστηκε πρόσφατα με τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της Βασίλη Αμβροσίου, κάνει αυτές τις μέρες τον γύρο της high society. Ποιος είναι όμως ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της μοναχοκόρης της Σιδηράς κυρίας;

Ο Βασίλης Αμβροσίου λοιπόν κατάγεται από πολύ καλό τζάκι μιας και οι γονείς του Ηλίας και Μαρία ξεκίνησαν την πορεία τους από τη Νότια Αφρική δημιουργώντας τη δική τους αυτοκρατορία. Ο Βασίλης έχει έναν ακόμα αδελφό, τον Νίκο. Όλη η οικογένεια αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην πατρίδα προκειμένου η νέα γενιά, τα δύο αγόρια να αποκτήσουν την κατάλληλη μόρφωση που χρειάζονταν.

Ο Νίκος και ο Βασίλης με την επιστροφή τους στην Ελλάδα άρχισαν να φοιτούν στο Campton School, ενώ ο πατέρας τους άρχισε από το μηδέν τις επιχειρήσεις του στήνοντας τη δική του επιχείρηση, μία μεγάλη εκτυπωτική μονάδα στο Περιστέρι, με την ονομασία «Γραφικές τέχνες Αμβροσίου». Σήμερα, η συγκεκριμένη επιχείρηση θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες στον τομέα της ενώ η οικογένεια Αμβροσίου έχει επενδύσει σε ακίνητα, καθώς διαθέτει επαύλεις σε Κηφισιά, Σούνιο –στο συγκρότημα Βαρδίας- στην Αράχοβα και στα Χανιά.

(gossiptv)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook