Το γράμμα «Ε» στην CES σημαίνει Electronics, όπως ίσως αρκετοί θα γνωρίζετε. Αν και η λέξη αυτή παρέχει μία κάποια ελευθερία στην ποικιλία των ειδών που πιθανότατα να φιλοξενηθούν στην έκθεση, υπάρχουν και ορισμένα όμως που δεν είναι ακριβώς ηλεκτρονικά, ωστόσο έχουν  κάποια σχέση με αυτά.

Πάρτε, για παράδειγμα, τον κατασκευαστή Corning, του οποίου τα προϊόντα μόνο ηλεκτρονικά δεν χαρακτηρίζονται, αλλά το Gorilla Glass, το έχουμε δει να ενσωματώνεται σε πολλά από τα τελευταία  smartphones. Σε περίπτωση λοιπόν, που ενδιαφέρεστε για τις ανθεκτικές οθόνες τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το έξτρα ανθεκτικό σε γρατσουνιές γυαλί Gorilla 2 στην επερχόμενη CES.

To Gorilla Glass δημιουργείται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας παραγωγής κατά την οποία το γυαλί επεξεργάζεται με χημικές ουσίες προσδίδοντάς του επιπλέον αντοχή. Το νέο αυτό γυαλί Gorilla 2 υποτίθεται ότι είναι ακόμα πιο βελτιωμένο, με αποτέλεσμα να είναι σκληρότερο, λεπτότερο και σαφώς πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Η Corning δεν έχει παράσχει καμία εκτίμηση για το πότε μπορούμε να δούμε το Gorilla Glass 2 σε συσκευές, αλλά με δεδομένη τη δημοτικότητα του αρχικού, είμαστε σίγουροι ότι οι κατασκευαστές θα είναι πρόθυμοι να τον υιοθετήσουν.

\"http://blog.doremus.com/storage/Kissing%20Gorilla%2011_18.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1311865839398\"

\"Παρουσίαση
\"Παρουσίαση


(proho)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook