Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, περιμένουμε για σήμερα στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 ως 15 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 9 βαθμούς.

Τοπικά ισχυροί δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

Αναλυτικά στις διάφορες περιοχές της Κρήτης ο καιρός διαμορφώνεται ως εξής:

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 9/1, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 9/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 9/1, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook