Το χάρο με τα μάτια της είδε μια τετραμελής οικογένεια όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων, με αποτέλεσμα μάλιστα το ένα παιδί, ηλικίας 14 ετών να εκσφενδονισθεί έξω από το όχημα, και το δεύτερο, ηλικίας 15 ετών να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, 10 χιλιόμετρα έξω από τα Λιβάδεια στο δρόμο προς το καταφύγιο του Μυγιερού, ανετράπη και έπεσε στο γκρεμό.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως το ένα παιδί «πετάχτηκε» από το όχημα ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Το δεύτερο εγκλωβίστηκε σε αυτό και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του. Οι γονείς των δύο ανήλικων παιδιών βγήκαν χωρίς σοβαρά τραύματα από το αυτοκίνητο και κάλεσαν άμεσα βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική , κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ανωγείων και το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, και από κοινού συνέδραμαν ώστε να βγει από το γκρεμό η οικογένεια και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα δύο παιδιά αποφασίστηκε να διακομιστούν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.