Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΟΦΗ την Κυριακή το μεσημέρι στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

H κρητική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε καλή εμφάνιση η αν θέλετε καλύτερα ο Αναστόπουλος φοβήθηκε το ματς και έδωσε την δυνατότητα στον Ατρόμητο να επιτείθεται κατά κύματα με τον Κάρολ να κάνει εκπληκτικές επεμβάσεις εκτός από μια φάση όπου στο 16΄ ο Ατρόμητος με φάουλ του Μήτρογλου προηγήθηκε με 1-0. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ήταν καταιγιστικοί και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να κάνουν δύο τα τέρματα τους με κλασικότερες αυτές του 25΄με τον Μήτρογλου, του 29΄ του Επσταϊν , και του Πίτου Γκαρσία στο 31΄.

Ο ΟΦΗ όμως ήταν αυτός που έχασε την μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να ισοφαρίσει το ματς αλλά το πλασέ του Μάντζιου στο τετ α τετ με τον Ιτάνζ πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του έχασε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει . Στο 48΄ η κεφαλιά του Ταυλαρίδη από το φάουλ του Μπουλούτ πέρασε μόλις άουτ, στο 79΄ με το σουτ του Κάλαϊτζτις έξω από την περιοχή που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ιτάνζ και στο 91΄με τον Παπουλή που βρέθηκε απέναντι στον Επσταίν αλλά το σουτ που έκανε έδιωξε σωτήρια ο Ιτάνζ. Και αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έκανε ήρθε στο 92΄σε μια αντεπίθεση ο Επσταίν με διπλή προσπάθεια να κάνει το 2-0 για τον Ατρόμητο και να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του.

Τον «έσφαξε» ο διαιτητής

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής πάντως του αγώνα στο Περιστέρι δεν ήταν άλλος από τον διαιτητή Αρετόπουλο που έσφαξε στην κυριολεξία τον ΟΦΗ ευνοώντας παράλληλα τον Ατρόμητο.

Ο Τρικαλινός ρέφερι στέρησε στο 62΄ την δυνατότητα να ισοφαρίσει καθώς έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Βάντο από τον Σκόνδρα μέσα στην περιοχή που θα έφερνε όχι μόνο το πέναλτι για τον ΟΦΗ αλλά και την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αρετόπουλος άφησε με δέκα παίκτες τον ΟΦΗ στο 84΄ αποβάλλοντας τον Μάντζιο από το ματς με δεύτερη κίτρινη κάρτα που ήταν υπερβολική όσο και η πρώτη.

Φυσικά το έργο του Αρετόπουλου και του τέταρτου διαιτητή Κωνσταντινέα που είχε «καρφωθεί» στον πάγκο του ΟΦΗ δεν σταμάτησε εκεί αφού αποβλήθηκε και ο Ανδρέας Σκέντζος από τον πάγκο της ομάδας . Παράλληλα ο Τρικαλινός διαιτητής γέμισε την κρητική ομάδα με κάρτες καθώς κιτρινήστικαν οι Μάντζιος (2 φορές), Ταυλαρίδης, Κάρολ, Σίσιτς, Μπούρμπος την ίδια ώρα που ο Ατρόμητος δέχθηκε με το ζόρι δύο κίτρινες κάρτες με τον Σκόνδρα και τον Νάστο να την δέχονται.

Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Μπάλας, Τάτος (62\’ Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία (62\’ Σφακιανάκης), Μπρίτο (80\’ Αναστασάκος), Επστάϊν, Μήτρογλου.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος (37\’ Μπούρμπος), Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ (76\’ Καμπάνταης), Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ, Παπουλής, Σίσιτς (45+\’ λ.τ. Βάντο), Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook