Νοκ άουτ για το ματς με τον Πλατανιά τέθηκε ο Διονύσης Λιοσάτος, που συγκρούστηκε με τον Φίλιππο Σαχσανίδη και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών!
Σε μία ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού , ο Διονύσης Λιοσάτος συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Ασπρόπυργου Φίλιππο Σαχσανίδη και τραυματίστηκε σοβαρά στα πλευρά.

Ο 28χρονος επιθετικός μεταφέρθηκε αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σπάσιμο ενός πλευρού, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Λιοσάτος είναι υπό παρακολούθηση, καθώς νοσηλεύεται στο Ιατρικό για προληπτικούς λόγους. Θεωρείται βέβαιο ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο βδομάδες.

Επίσης εκτός για τη Κυριακάτικη μάχη έχει μείνει και ο Τσούπρος που έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου για ένα μήνα.
Αντίθετα, στη διάθεση του Γέφτοβιτς τέθηκε ο τιμωρημένος Τουρνάς, καθώς εξέτισε την ποινή του την προηγούμενη αγωνιστική και θα είναι κανονικά στην αποστολή.