Σαφείς αιχμές για την διαιτησία του Αρετόπουλου όπως ήταν φυσικό άφησε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την λήξη του αγώνα στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν δίστασε να μιλήσει για αλλοίωση αποτελέσματος φέροντας για παράδειγμα την κραυγαλέα περίπτωση πέναλτι που δεν υπέδειξε ο Αρετόπουλος στην ανατροπή του Βάντο από τον Σκόνδρα ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα αλλάξει τροπάριο σχετικά με την διαιτησία.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητή του ΟΦΗ δήλωσε :

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ. Σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Θέλω να σταθώ στη φάση του Βάντο, που ήταν πέναλτι. Ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τον οποίο είχαμε προβλήματα και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο δε, ο Μάντζιος έφυγε δύο μέτρα πίσω από τους αμυντικούς του Ατρομήτου, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και μάλιστα δέχθηκε και κίτρινη κάρτα, επειδή σούταρε πάνω στην κίνηση. Αν και μείναμε με δέκα παίκτες, εξακολουθήσαμε να πιέζουμε. Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κρατάμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Εκτίμησή μου, πάντως, είναι ότι όταν δεν μιλάς για τη διαιτησία, θεωρείται αδυναμία. Γι αυτό κι εμείς θα τηρήσουμε διαφορετική στάση από εδώ και στο εξής».

Σε ερώτηση για την αστοχία των ποδοσφαιριστών του, ο Αναστόπουλος τόνισε ότι

«είναι αλήθεια ότι βοηθήσαμε τον Ατρόμητο με τον τρόπο μας, γιατί δεν γίνεται σε ένα εκτός έδρας ματς να χάνεις τόσες ευκαιρίες. Εχουμε μια δυσκολία στο γκολ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά θα βρούμε τη λύση. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην κάναμε φάσεις».

«Όταν δεν τελειώνεις αυτά τα ματς έχεις άγχος»

Η αδυναμία των παικτών του να πετύχουν δεύτερο γκολ στο καλό τους ημίχρονο και να καθαρίσουν το παιχνίδι, γέμισε με άγχος τον Ατρόμητο κατά την άποψη του Γιώργου Δώνη.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πιέστηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τον ΟΦΗ, τόνισε ότι σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος και εκθείασε τους Νάστο, Σκόνδρα και Φυτανίδη.

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερο 45λεπτο στο πρωτάθλημα. Ήμασταν ήρεμοι στην κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε πολύ σωστές και ψύχραιμες επιλογές, όπως επίσης και πολλές τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαμε να πάμε με καθαρό σκορ στα αποδυτήρια. Όταν αυτά τα ματς δεν τα τελειώνεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση και να δημιουργείται άγχος. Και όσο περνά ο χρόνος, να χειροτερεύει η κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, αμυνθήκαμε σωστά και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο που μας βάζει στην πεντάδα έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο 42χρονος τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για το απρόοπτο που συνέβη πριν την έναρξη του αγώνα…

«Στη διάρκεια της προθέρμανσης, μας ήρθε το χειρότερο νέο. Την ώρα που μας έλειπε ο Ζουέλα και που ο Φυτανίδης δεν είχε τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, τραυματίστηκε ο Τόμας. Ο Νάστος, ο οποίος είχε περίπου 2 χρόνια να παίξει κεντρικός αμυντικός, συμπεριφέρθηκε άψογα και αξίζουν συγχαρητήρια και στον Βαγγέλη, αλλά και στον Σωκράτη. Όπως επίσης και στον Σκόνδρα που χτύπησε πολύ στην πλάτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρά τον πόνο, κατάφερε να βγάλει όλο το 90λεπτο».

Κλείνοντας, ο Δώνης έστρεψε την προσοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη που ακολουθεί λέγοντας: «Είμαι ευχαριστημένος από προσπάθεια. Εχουμε δύο κολλητά ματς με τον Αρη στην έδρα μας. Θέλουμε την πρόκριση για να μπούμε στην 8άδα του Κυπέλλου. Αυτό το παιχνίδι κοιτάζουμε τώρα».

Αν και ρωτήθηκε, τέλος, από τους δημοσιογράφους για τη διαιτησία του Αρετόπουλου, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook