Η στιγμή για τον «μεγάλο τελικό» του ΟΠΕΡ έφτασε. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, αφού το Σάββατο στις 17.00 αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο Κορυδαλλού, την Άρτεμις. Το παιχνίδι είναι τελικός, μιας και οι δύο ομάδες είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου και της ανόδου. Όποια νικήσει στο Κορυδαλλό, πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο.

Βέβαια, για τον ΟΠΕΡ δεν αρκεί η απλή νίκη, αφού χρειάζεται «καθαρή» νίκη (με 3-0 ή 3-1 σετ) για να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος. Η προϊστορία πάντως είναι υπέρ της ομάδας του Μιχάλη Χαχαγιόπουλου, αφού τις τρεις φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπη με την Άρτεμις Κορυδαλλού, μετράει ισάριθμες νίκες (όλες στο τάι μπρέικ με 3-2).

Ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος –απ’ ότι φαίνεται- θα έχει τελικά την Άννα Σαλούστρου στην διάθεσή του αφού, η 25χρονη κεντρικός, προπονήθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή, δείχνοντας πως μπορεί να ανταπεξέλθει σ’ αυτό το δύσκολο χρονικά σημείο.

Μαζί με την ρεθυμνιώτιη αποστολή, θα ταξιδέψουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι, αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν.

«Είμαστε καλά και θέλουμε τη νίκη. Αυτό ίσως είναι καλύτερο απ’ ότι να επιζητούσαμε μία νίκη με 3-2 ή ακόμη και ήττα με 2-3. Αυτά είναι σενάρια που σε βάζουν σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Ξέροντας πως στόχος όλων μας είναι η μια καθαρή νίκη, πάμε έχοντας ξεκάθαρα πράγματα στο μυαλό μας» τόνιζαν χθες άνθρωποι της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 17.00 με διαιτητές τους Μιχαήλογλου, Μενεσλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook