Την γνώμη του ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα στο ματς με τον Πλατανιά εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» έκανε λόγο και για κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ έπλεξε στο τέλος το εγκώμιο της χανιώτικης ομάδας:

«Αποκτήσαμε συγκάτοικο στην κορυφή, διότι κατά την εκτίμησή μου δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν από τον αγώνα. Σε επτά καταγεγραμμένες φάσεις που είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε μέσα από την αντίπαλη περιοχή και σε κάποιες περιπτώσεις από φάσεις τετ α τετ, δεν καταφέραμε να πετύχουμε τέρμα. Στον αντίποδα, σε μία φάση που υπήρξε κακή εκτίμηση του τερματοφύλακά μας, δεχτήκαμε ένα τέρμα κι αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι αυτός ο χώρος, έτσι όπως ήταν σήμερα, αποτελεί εμπόδιο για όσους θέλουν να παίξουν.

Θα είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο της Football League ο Πλατανιάς να συνεχίσει αυτή την πορεία, διότι έτσι θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά και εύχομαι να έχει ανάλογη πορεία».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook