Με δύο τέρματα του Σαλταπίδα στο 29΄ και το 76΄ ο ΠΑΟΚρουσώνα κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του για τον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής επικρατώντας την Κυριακή στην έδρα του της Ασή Γωνιάς με 2-0.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 29΄ ο Σαλταπίδας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάββαλου με τους γηπεδούχους να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 74΄ όταν ο Κουράκης αστόχησε από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που εκτέλεσε . Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας του Κρουσώνα από τα 11 βήματα το πέτυχε δύο λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 76΄ και πάλι ο Σαλταπίδας που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Δημητριάδη των φιλοξενούμενων και με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚρουσώνα  (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Xωραφάκης, Καββαλος, Θεοδωράκης, Μακατουνάκης, Μπέρκης (71’ Οικονόμου), Κομπογεννητάκης, Σαλταπίδας, Γεωργόπουλος, Κουράκης, Βατσινάς (86’ Σταυρακάκης), Λυκούδης (90’ Τζανάκης)

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Τσικαλάς, Μανωλακάκης, Δελήμπασης, Κλαψινός, Δραμηλαράκης (66’ Κεφάκης), Χαρατσής, Κριάρης, Καραδάκης (82’ Γ. Γύπαρης), Ιβάνοφ, Σηφακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook