Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 10 έως 12 βαθμούς και στα ορεινά από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Χανιά

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 10/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 10/1, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

 Για αύριο Τρίτη 10/1, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αγ.Νικόλαος

Βροχή προβλέπεται για τον Αγ.Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 10/1, προβλέπεται το πρωί βροχή και απο το μεσημέρι συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook