Εκείνος με καταγωγή από την Κύπρο κι εκείνη από τη Ζάκυνθο, συναντιούνται φέτος τον χειμώνα στη σκηνή του Θεάτρου Κάππα, στο δικαστικό δράμα «Αθώος ή ένοχος». Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Κλέλια Ρένεση φωτογραφίζονται μαζί για γνωστό περιοδικό και μιλούν για τον έρωτα, τον γάμο και τις προσωπικές τους επιλογές.

Αυτή τη στιγμή είστε σε κάποια σχέση;

Κλέλια: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση καθαρά. Δεν αισθάνομαι μόνη μου».

Μιχάλης: «Όχι. Είμαι από τους ανθρώπους που όταν είναι σε μία σχέση, είναι εκεί επειδή νιώθουν έντονα πράγματα και όχι επειδή έτσι πρέπει ή έτσι συνηθίζεται. Όταν δεν αισθάνομαι έτσι, προτιμώ να είμαι μόνος μου και μπορώ να είμαι μόνος μου. Δεν έχω την ανάγκη να είμαι σε μία σχέση για να αισθάνομαι πλήρης».

Και δεν σου λείπει μια αγκαλιά το βράδυ;

«Όχι πολύ. Και αν μου λείψει πια τόσο πολύ, κάπου θα τη βρω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρίσκονται σε μία σχέση. Αν είναι να γίνει, θα γίνει από μόνο του».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτεύτηκες δυνατά; «Ούτε που θυμάμαι πια. Έχω πολύ καιρό να ερωτευτώ δυνατά».

Φλερτάρεις; «Ναι, αμέ. Αλλά από το να φλερτάρω μέχρι το να ερωτευτώ υπάρχει διαφορά. Δεν ζω σαν ασκητής, ούτε είμαι καλόγερος. Έχω ενθουσιαστεί, έχω νιώσει τρυφερότητα, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία μιας σχέσης. Αυτά έτσι κι αλλιώς γίνονται από μόνα τους. Όταν προσπαθείς και τα πιέζεις, τότε είναι που δεν έρχεται τίποτα».

Κλέλια, στο «Αθώος ή ένοχος» η ηρωίδα που υποδύεσαι είναι ουσιαστικά το θύμα της υπόθεσης, γιατί ερωτεύτηκε έναν άντρα που την κορόιδεψε. Στην προσωπική σου ζωή έχεις υπάρξει ποτέ θύμα;

«Στον έρωτα δεν μπορείς να είσαι πάντα νικητής. Όλες οι σχέσεις κρύβουν ένα ρίσκο και αν δεν γίνεις θύμα σε κάποιες περιπτώσεις, τότε είναι σαν να μην κυλάει αίμα στο σώμα σου ή σαν να μην έχεις εμπλακεί ποτέ σε αυτή την ιστορία. Όταν γίνεσαι ένα με έναν άνθρωπο, τότε αφήνεις κάτι από τον εαυτό σου στα χέρια του άλλου, οπότε μοιραία μπορεί και να πονέσεις ή να νιώσεις θύμα».

πηγή: OK!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook